post Category: Sökmotoroptimering — MediaAnalys News Blog @ 16:35 — post Comments (0)

Färska rapporter har visat att Googles algoritm använder hastighet av hur snabbt en sida läses in som en faktor när det handlar om ranking på Google. Med detta i åtanke bör nu hänsyn tas till att optimera hastigheten på din webbplats när man diskuterar SEO.

Nedan finns tre mycket användbara verktyg som kan hjälpa dig att optimera hastigheten på din webbplats och som ger dig värdefull information om vad som saktar ner webbplatsen, liksom råd och rekommendationer om hur man kan göra nödvändiga förbättringar.

Yahoo! YSlow
Detta är ett mycket  användarvänligt verktyg  som mäter hastigheten och hur det påverkar rankingen av ens webbsida. Verktyget kan användas av vem som helst. Detta verktyg gör att du kan analysera webbsidor och det  föreslår olika sätt att förbättra resultatet för din webbplats.

Google Page Speed
Google Page Speed verktyg är en stor Firefox add-on. Liknande YSlow använder det bästa praxis och delar upp dem i kategorier. När du kör tester, får du ett antal poäng för varje sida och råd om hur man kan påskynda processen.

Googles verktyg för webbansvariga Site Performance
Googles verktyg för webbansvariga heter Site Performance och ger information om hur snabbt dina sidor laddar, hur denna hastighet har förändrats över tiden och hur dessa laddningstider är jämfört med andra webbplatser. Detta är ett utmärkt verktyg att använda för att jämföra dig med dina konkurrenter. Efter körningen kommer du att få en presentation med förslag på hur man kan snabba upp din webbplats för en bättre användarupplevelse.

 För att läsa mera om sökmotoroptimering besök gärna Newsroomet MediaAnalys

Sphere: Related Content

MediaAnalys relaterade inlägg

Sorry, no comments yet.

Write Your Comment

Comment Guidelines: Basic XHTML is allowed (a href, strong, em, code). All line breaks and paragraphs will be generated automatically.

You should have a name, right? 
Your email address, I promised I won't tell it to anyone. 
If you have a web site or blog, you can type the URL right here. 
This is where you type your comments. 
Remember my information for the next time I visit.
 MediaAnalys Trisodium AB