post Category: Sökmotoroptimering — MediaAnalys News Blog @ 9:49 — post Comments (1)

Really Simple Syndication (RSS) Feeds används på många webbplatser för att få en bättre och mer kraftfull sökmotoroptimering – men varför är det så bra?

Det är väl känt att en webbplats som kontinuerligt uppdaterar sitt innehåll normalt lyckas bättre i sökmotorerna än de som är statiska och mycket sällan uppdateras. Sökmotorer som Google vill säkerställa att de visar webbsidor högt upp i resultatet som är aktuella. Om till exempel din webbplats inte har uppdaterats på över två år, är det uppenbart att den kommer få svårt att ranka högt upp.

RSS-feed kan hjälpa till med detta eftersom de används på ett sätt som ”fräschar upp” webbplatsens innehåll.  RSS är ofta skrivna för att innehålla de bästa sökorden för webbplatsen. De gör detta genom att inkludera en kort beskrivning av webbinnehåll tillsammans med en länk till sida på webbplatsen den avser.

Många blog-sökmotorer visar RSS-flöden inom sina resultat, så återigen  är det viktigt att se till att ditt flöde är aktuellt och relevant. Dynamiska flöden för webbplatser kan skapas när en viss produkt eller kategori på din webbplats uppdateras – och så fungerar också RSS-feed. Om du ska lägga till ett RSS-flöde till din webbplats är det mycket viktigt att du inte använder JavaScript. Om JavaScript används kommer du att ångra allt ditt hårda arbete eftersom sökmotorerna inte kommer kunna läsa innehållet.

Användare kan prenumerera på ditt RSS-flöde, som sedan påminner använderen varje gång det kommer en ny uppdatering av dina inlägg. Detta kan få dem att besöka webbplatsen och ta reda på vad som är nytt. Så om du vill ha ett sätt att informera dina kunder om din senaste produkter eller nyheter – att lägga till ett RSS-flöde till din webbplats är ett utmärkt alternativ.

Om MediaAnalys

MediaAnalys startades 2006 och har blivit ledande i Sverige inom sökmotoroptimering och sponsrade länkar. Företaget har huvudkontor i Kalmar samt fältkontor i Linköping och Stockholm. MediaAnalys har hjälp över 2500 företag med deras Internetmarknadsföring.

Välkommen att kontakta oss för mera information

0480-780800

info[@]mediaanalys.se

Sphere: Related Content

MediaAnalys relaterade inlägg

1 person has left a comment

#1

vad jag letade efter, tack

Dumpclalm-tool wrote on 06 december 2009 - 0:25
You can leave a response, or trackback from your own site.

Write Your Comment

Comment Guidelines: Basic XHTML is allowed (a href, strong, em, code). All line breaks and paragraphs will be generated automatically.

You should have a name, right? 
Your email address, I promised I won't tell it to anyone. 
If you have a web site or blog, you can type the URL right here. 
This is where you type your comments. 
Remember my information for the next time I visit.
 MediaAnalys Trisodium AB